Freelance grafisk designer i København

Søger du en freelance grafisk designer i København? Så er du kommet til det rette sted. Dog er mit arbejde muligt at udføre remote så hvis du ikke bor i København skal du ikke lade sig afskrække, så tager vi bare opstartsmødet online.

Jeg er uddannet grafisk designer i 2013 og jeg har arbejdet hos et repro firma hvor vi primært beskæftigede os med emballage i mange forskellige afskygninger og senest et designbureau hvor jeg bl.a. lavede opsætning af brochurer, skilte og webannoncer mm. Jeg har derfor fået meget erfaring inde for mange forskellige områder af visuel kommunikation og tog derfor springet til blive selvstændig i 2020.

Jeg brænder for det kreative og mit vigtigste mål er at forstå din virksomhed og hjælpe jer med at stå endnu stærkere visuelt. Jeg har hjulpet mange virksomheder med at få en stærk visuel identitet – for det nemlig drønvigtigt!

Læs mere om hvad jeg tilbyder inde for visuel identitet, grafisk design og webdesign.

Jeg har kontor i København  ved Amager Strand og jeg giver gerne en kop kaffe. 

Lea Gilfelt Gregersen freelance grafiker
Lea Gilfelt Gregersen freelance grafiker

Freelance grafisk designer i København

Søger du en freelance grafisk designer i København? Så er du kommet til det rette sted. Dog er mit arbejde muligt at udføre remote så hvis du ikke bor i København skal du ikke lade sig afskrække, så tager vi bare opstartsmødet online.

Jeg er uddannet grafisk designer i 2013 og jeg har arbejdet hos et repro firma hvor vi primært beskæftigede os med emballage i mange forskellige afskygninger og senest et designbureau hvor jeg bl.a. lavede opsætning af brochurer, skilte og webannoncer mm. Jeg har derfor fået meget erfaring inde for mange forskellige områder af visuel kommunikation og tog derfor springet til blive selvstændig i 2020.

Jeg brænder for det kreative og mit vigtigste mål er at forstå din virksomhed og hjælpe jer med at stå endnu stærkere visuelt. Jeg har hjulpet mange virksomheder med at få en stærk visuel identitet – for det nemlig drønvigtigt!

Læs mere om hvad jeg tilbyder inde for visuel identitet, grafisk design og webdesign.

Jeg har kontor i København  ved Amager Strand og jeg giver gerne en kop kaffe. 

Det siger mine kunder

Skal jeg også hjælpe din virksomhed ?

Giv mig et kald på 42411794 eller send mig en mail på kontakt@leagregersen.dk