Mit vigtigste mål er at forstå jeres virksomhed og hjælpe jer med at stå endnu stærkere visuelt.

Mit vigtigste mål er at forstå jeres virksomhed og hjælpe jer med at stå endnu stærkere visuelt.

Det siger mine kunder

freelance grafiker i københavn

Min tilgang

Mit vigtigste mål er at forstå jeres virksomhed og hjælpe jer med at stå endnu stærkere visuelt. Jeg laver grafisk design der formidler jeres virksomheds DNA og skaber en rød tråd i alt der bliver sendt ud på jeres vegne og på tværs af platforme. Det handler om at skabe genkendelig og tillid hos modtageren. 

Som selvstændig elsker jeg den nære og direkte kontakt jeg har mine kunder. Det giver mig en endnu bedre forståelse for dem og deres brand.

Opgavetyper

Jeg har stor erfaring med at skabe eller videreudvikle visuelle identitet, herunder logodesign, farvevalg og typografi. Udover det, tilbyder jeg opsætning af brochurer, flyers, magasiner, visitkort, plakater, SoMe og hjemmesider i WordPress.

Jeg har desuden et godt netværk med fotografer, videografer, tekstforfatning mm. så alle opgaver kan løses i højeste kvalitet.  

Baggrund

Jeg er uddannet grafisk designer i 2013 fra Københavns Tekniske skole. Jeg var i lærer et reprofirma hvor vi primært beskæftigede os med emballage i mange forskellige afskygninger og senest et designbureau hvor jeg bl.a. lavede opsætning af brochurer, skilte og webannoncer mm. Jeg har derfor fået meget erfaring inde for mange forskellige områder af visuel kommunikation og tog derfor springet til blive selvstændig i 2020.

samarbejdspartnere

samarbejdspartnere